Trailer 6 nieuwe natuurdocumentaires Netflix

De streamingsdienst Netflix heeft maar liefst zes nieuwe natuurdocumentaires aangekondigd via een trailer. De eerste van deze documentaireseries is Our Universe van BBC Studio’s. Die zal op 22 november in première gaan. Bekijk de trailer hieronder.

6 natuurdocumentaires op Netflix

Na het succes van het eerste seizoen van Our Planet (2019) zal er in 2023 dus een tweede seizoen verschijnen. Maar niet alleen zullen deze documentaires gaan om hedendaagse diersoorten. Met hulp van baanbrekende visuele effecten zal er ook aandacht geschonken worden aan uitgestorven diersoorten, zoals dinosaurussen en mammoets, en aan het ontstaan van het universum zelf. Lees hieronder de beschrijving en releasedatum van elke serie.


Lees ook de recensie van de Apple TV+ documentaire reeks Prehistoric Planet


Our Universe – première op 22 november 2022

Van BBC Studios en verteld door Academy Award-winnaar Morgan Freeman, komt deze ongekende zesdelige serie, een episch verhaal van 13,8 miljard jaar geleden. Het combineert prachtige beelden van wilde dieren met oogverblindende kosmische visuele effecten en neemt de kijkers mee op een fascinerend avontuur om de verbanden te verkennen die onze natuurlijke wereld aandrijven. Van de geboorte van de zon tot de geboorte van een zeeschildpad, Our Universe gebruikt baanbrekende animatie om de spectaculaire hemelse krachten die ons zonnestelsel hebben voortgebracht te dramatiseren, terwijl moderne camera- en CGI-technologie het publiek van dichtbij en persoonlijk laat kennismaken met enkele van de meest iconische, charismatische dieren op aarde.

Our Planet II – verschijnt in 2023

Van het Emmy Award-winnende team achter Planet Earth en Our Planet komt Our Planet II, verteld door David Attenborough. Op elk moment op planeet Aarde zijn miljarden dieren in beweging. Our Planet II ontrafelt de mysteries van hoe en waarom dieren bewegen en migreren om enkele van de meest spectaculaire en dramatische verhalen in de natuur te onthullen.

Life On Our Planet – verschijnt in 2023

Dit is het verhaal van de epische strijd van het leven om de planeet Aarde te veroveren en te overleven, verteld door Academy Award-winnaar Morgan Freeman. Vandaag zijn er 20 miljoen soorten op onze planeet maar wat we zien is slechts een momentopname – 99% van de aardbewoners is verloren gegaan in ons diepe verleden. Het verhaal van wat er met deze stammen is gebeurd – hun opkomst en hun ondergang – is werkelijk opmerkelijk. Met behulp van de nieuwste technologie en wetenschap om lang uitgestorven wezens weer tot leven te wekken, onthult Life On Our Planet het ongelooflijke verhaal van het leven op onze planeet en hoe de toekomst ervan nu door ons wordt geschreven.

Our Oceans – verschijnt in 2024

Oceanen zijn het kloppend hart van onze planeet, maar toch blijft er nog zoveel onbekend, onontdekt en niet onderzocht. Van de warme tropische wateren van de Indische Oceaan tot de vurige diepten van de Atlantische Oceaan, van de onvoorspelbare wateren van de Stille Oceaan die omgeven zijn door een ring van vuur, tot de ijskoude isolatie van de Zuidelijke en Arctische Oceaan, Our Oceans verkent de magische wereld van wonderen die onder de golven ligt.

Our Living World – verschijnt in 2024

Overal op de dunne groenblauwe laag pulseert de aarde met leven. Voortbouwend op verbazingwekkende wetenschappelijke onthullingen en met verbluffende beelden van de ongelooflijke natuurlijke netwerken van de planeet, is Our Living World de definitieve viering van onze levende planeet, die het verbazingwekkende web van verbindingen onthult dat ons allen verbindt en het meest magische fenomeen van ons universum – het leven – in stand houdt.

Our Water World – verschijnt in 2025

Our Water World verkent de ongelooflijke zoetwatersystemen die onze planeet doen gedijen en zonder welke het leven niet zou kunnen bestaan. Van de ijzige gebieden van de aarde, de ruisende rivieren en epische watervallen tot de magische nevelwouden: dit is het mysterieuze, verrassende en fascinerende verhaal van de buitengewone zoetwaterwerelden van onze planeet.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter