Eerste trailer voor Louis van Gaal film

Er is een eerste trailer verschenen voor de aankomende Louis van Gaal film, getiteld Louis. Je kunt deze hieronder bekijken.

Documentairemaker en onderzoeksjournalist Geertjan Lassche heeft een documentaire gemaakt rondom de spraakmakende voetballer welke succesvol werd als speler bij Sparta Rotterdam. Al werd Louis van Gaal pas echt bekend toen hij als trainer aan de slag ging, met zijn opvallende uitspraken tijdens persconferenties.

In april dit jaar zal de documentaire rondom van Gaal te zien zijn. Hieronder krijg je alvast een voorproefje.

Louis van Gaal film

Louis wordt een uniek portret van voetbaltrainer Louis van Gaal: één van de meest succesvolle trainers welke ons land ooit gekend heeft én over wie vrijwel iedereen wel een mening heeft. De documentaire zoomt in op de hoogte- en dieptepunten vanuit het kleurrijke leven; in zijn carrière, maar ook persoonlijke en gezinsleven.

De bondscoach werd maar liefst drie jaar gevolgd tijdens werk- en privémomenten. Niet alleen de gesprekken welke hij had met nationale- en internationale voetbalacteurs, maar ook met zijn vrouw en dochters geven een compleet beeld van de ontwikkeling die Van Gaal heeft doorgemaakt. Het geheel laat de kijker kennis maken met een ambitieuze maar bijzondere man, met een veelbesproken imago.

Louis wordt uitgegeven door Dutch Filmworks en zal vanaf 14 april in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Of de documentaire later nog op streamingdiensten als Netflix of Videoland komt is nog niet bekend. Ook HBO Max NL is wellicht een kanshebber, gezien daar ook enkele Nederlandse films op staan.

VOLG ONS

Wil jij de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste film, serie en documentaire nieuws? Houd dan deze website in de gaten of volg Entertainmenthoek via kanalen als Instagram, FacebookTwitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films, series, documentaires en streamingdiensten.

FacebookInstagramPinterestTwitter