Trailer voor HBO serie Peacemaker

DC heeft een trailer vrijgegeven voor de serie Peacemaker. Het DC personage is bekend van het recentelijk verschenen Suicide Squad. Bekijk de trailer hieronder. De HBO Max-serie verschijnt op 13 januari 2022.

Peacemaker trailer

Peacemaker trailer

In de serie, die heel toepasselijk Peacemaker gaat heten, moeten enkele leden van de ARGUS organisatie met de eigenwijze antiheld samenwerken. Deze vervelende opdracht kan gezien worden als een wraakactie van Amanda Waller, vanwege het feit dat de collega’s tegen haar ingingen.

De reeks is geschreven door James Gunn, die ook vijf van de acht afleveringen regisseerde. Het vervolg op The Suicide Squad zal zich concentreren op het personage van John Cena uit de film en het DC Extended Universe verder uitwerken.

Naast John Cena zijn er rollen voor Jennifer Holland, Steve Agee, Christopher Heyerdahl, Danielle Brooks, Elizabeth Faith Ludlow, Robert Patrick, Chukwudi Iwuji en Freddie Stroma (Harry Potter and the HalfBlood Prince).

Peacemaker staat gepland om in januari 2022 op HBO Max te verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter