Trailer voor The Subtle Art of Not Giving a F*ck

Er is een trailer verschenen voor The Subtle Art of Not Giving a F*ck, een documentaire gebaseerd op het gelijknamige, tegendraadse zelfhulpboek van Mark Manson. Je kunt deze hieronder bekijken.

In The Subtle Art of Not Giving a F*ck staat de maatschappelijke obsessie met plezier en gelukkig zijn centraal. Het doel van de documentaire is kijkers over te halen een ”less awfull” persoon te zijn. Dit door middel van brute eerlijkheid én grof taalgebruik. De hoofdpersoon in de documentaire is schrijver Mark Manson zelf. Daarnaast heeft ook ‘Disappointment Panda’ een rol in het project. Dit is een door Manson bedachte personage met als superkracht de vaardigheid om mensen de harde waarheid te vertellen.

The Subtle Art of Not Giving a F*ck

De bovengenoemde documentaire is gebaseerd op het boek The Subtle Art of Not Giving a F*ck, dat inmiddels meer dan 12 miljoen keer verkocht is. De bestseller kan gezien worden als een soort ”anti-zelfhulpboek”. In tegenstelling tot wat de titel impliceert is de boodschap van het boek niet zozeer ”dat je geen f*ck moet geven om dingen”. De kunst is daarentegen om jezelf te beseffen dat je slechts een beperkt aantal ”f*cks” kunt geven.

The Subtle Art of Not Giving a F*ck is geregisseerd door Nathan Price. De documentaire wordt gedistribueerd door Universal en de productie ligt bij Matthew Metcalfe.

De documentaire staat gepland om op 4 januari in een select aantal bioscopen te verschijnen. Of dit ook voor Nederlandse filmtheaters geldt is nog even afwachten. Daarnaast zal de docu vanaf 9 januari op VOD beschikbaar komen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter