Trein met huurmoordenaars in trailer Bullet Train

Er is een eerste trailer verschenen voor de actiethriller Bullet Train, waarin de gelijknamige Japanse hogesnelheidstrein centraal staat. Hierin zijn acteurs als Brad Pitt en Michael Shannon te zien. De trailer kun je hieronder bekijken.

In Japan wordt er veel gebruikgemaakt de van zogeheten ‘Bullet Train’. Het gaat hier om treinen waarin sommige een snelheid van 300 k/m per uur halen. Regisseur David Leitch (bekend van titels als John Wick en Deadpool 2) komt binnenkort een actiethriller waarin dit bijzondere vervoersmiddel centraal staat.

 

 

Bullet Train

Bullet Train trailer

Het verhaal gaat over huurmoordenaars Ladybug (Pitt), Kimura, Prince, Lemon, Tangerine en Hornet, welke in Japan aan boord gaan van een Bullet Train. Ze lijken allen individuele doelwitopdrachten te hebben. Terwijl ze onderweg zijn naar hun bestemming realiseren de moordenaars zich dat hun doelen allemaal met elkaar verbonden zijn. Met als gevolg dat ze elkaar onderling moeten strijden en hun opdrachten voltooien om er levend uit te kunnen komen.

Naast Brad Pitt en Michael Shannon zijn er rollen voor Andrew Koji (Warrior), Joey King (The Kissing Booth), Aaron Taylor-Johnson (The King’s Man), Zazie Beetz (Deadpool 2), Brian Tyree Henry (Joker) en Sandra Bullock (Gravity).

De film is geregisseerd door David Leitch en het scenario werd geschreven door Zak Olkewicz. Gebaseerd op Kōtarō Isaka’s roman Maria Beetle, gepubliceerd in Engelse gebieden onder de titel van de film. De productie ligt bij Antoine Fuqua (The Equalizer), Kelly McCormick, met hulp van David Leitch. Bullet Train zal worden uitgebracht door Sony Pictures Releasing.

De film zal vanaf 14 juli 2022 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter