Videoland verhoogt prijs van abonnement met €1 per maand

Streamingdienst Videoland verhoogt de prijs van de Plus- en Premium-abonnementen per 18 januari met 1 euro per maand. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Een Plus-abonnement gaat 8,99 euro per maand kosten, terwijl het Premium-abonnement 10,99 euro per maand gaat kosten. Voor mensen met een Basis-abonnement verandert er niets: dat blijft 4,99 euro per maand.

Videoland verhoogt prijs

Volgens Videoland wordt de prijsverhoging doorgevoerd om volgend jaar meer exclusieve series, films en documentaires aan te kunnen bieden. Klanten die na 15 december een Plus- of Premium-abonnement afsluiten, betalen per direct de nieuwe prijzen. Bestaande klanten krijgen deze maand een e-mail over de prijsverhoging en die geldt voor hen vanaf de eerste betaling na 18 januari 2022.

Eerder verhoogde ook Netflix de prijzen van zijn abonnementen in Nederland en België.

VIDEOLAND AANBOD

Videoland heeft met duizenden films en series uit binnen- en buitenland een groot en gevarieerd online aanbod. Daarnaast biedt Videoland ook Live en Replay TV aan. Het aanbod is onder te verdelen in uiteenlopende genres, waaronder een groot aantal films en series voor kinderen. Het aanbod wordt maandelijks aangevuld met onlangs uitgebrachte films, slechts enkele maanden nadat ze in de bioscoop zijn verschenen. Daarnaast produceert de streamer ook zelf series of documentaires, die vaak Videoland orginals genoemd worden. Een aantal daarvan zijn erg populair geworden. Denk bijvoorbeeld aan titels als Meisje van Plezier en Mocro Maffia.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter