Alec Baldwin interviewt Woody Allen via Instagram Live

De Amerikaanse acteur Alec Baldwin zal filmmaker Woody Allen interviewen via Instagram Live. Dat liet hij weten via zijn Instagram account. Baldwin zegt ook geen gehoor te zullen geven aan mogelijke negatieve reacties.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Het Instagram live interview vindt plaats op dinsdag 10:30. In Nederlandse tijd is dat 16:30.

Met zijn commentaar over het negeren van negatieve reacties verwijst Baldwin naar de publieke beschuldigingen richting Woody Allen. In 1992 zou Allen zijn dochter Dylan Farrow seksueel hebben misbruikt. Allen heeft de beschuldigingen altijd ontkend, maar de HBO documentaire Allen v Farrow blies vorig jaar weer nieuw leven in de aantijgingen. Alec Baldwin heeft eerder met Woody Allen gewerkt, in de films Alice, To Rome With Love en Blue Jasmine. Hij gelooft in ieder geval niet dat de HBO documentaire genoeg reden is om Allen te veroordelen.

“Let me preface this by stating that I have ZERO INTEREST in anyone’s judgments and sanctimonious posts here. I am OBVIOUSLY someone who has my own set of beliefs and COULD NOT CARE LESS about anyone else’s speculation. If you believe that a trial should be conducted by way of an HBO documentary, that’s your issue.”

aldus Baldwin

Interview Woody Allen met Alec Baldwin

Allen v. Farrow, van de bekroonde onderzoeksfilmmakers Kirby Dick & Amy Ziering en Amy Herdy, is een vierdelige documentaireserie die decennia aan sensationele krantenkoppen achter zich laat en het privéverhaal onthult van een van Hollywood’s meest beruchte en openbare schandalen: de beschuldiging van seksueel misbruik tegen Woody Allen waarbij Dylan Farrow betrokken is, zijn toen zevenjarige dochter met Mia Farrow; hun daaropvolgende voogdijproces, de onthulling van Allens relatie met Farrow’s dochter Soon-Yi; en de controversiële nasleep in de jaren die volgden. Eens gevierd vanwege hun partnerschap op en buiten het witte doek, werden de levens van Farrow en Allen onherroepelijk gebroken en hun familie verscheurd door de openbare beschuldigingen van misbruik en de venijnige geschillen die volgden.

Co-regisseur Amy Ziering zegt dat de documentaire ook Woody Allens perspectief op de zaak bevat, en claimt dat Allen zelf is benaderd om geïnterviewd te worden voor de documentaire. Een eventuele vijfde aflevering is niet uitgesloten als Allen mee zou werken,

Alec Baldwin is zelf momenteel verwikkeld in een juridisch probleem. Op de set van de western Rust schoot hij per ongeluk de cameravrouw Halyna Hutchins dood. Baldwin, die de hoofdrol in de film speelde en het ook co-produceerde, kreeg een geladen revolver overhandigd.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter