Alex van Warmerdam films op Cinemember

Streamingdienst Cinemember heeft onlangs een hoop films van Alex van Warmerdam toegevoegd. Het gaat om alle feature titels die de veelzijdige artiest heeft geregisseerd, met uitzondering van zijn nieuwste film Nr. 10.

Alex van Warmerdam

De Nederlandse artiest Alex van Warmerdam is zowel bekend met theater als film. Naast enkele toneelstukken heeft hij meerdere films geschreven en geregisseerd, waarin hij vaak ook nog zelf een hoofdrol had. Een aantal bekende titels die van Warmerdam gemaakt heeft zijn De Noorderlingen, Abel en De jurk.

Een aantal van de Alex van Warmerdam films waren voorheen wat lastig te vinden, maar streamingdienst Cinemember heeft daar een uitkomst voor weten te bieden. Zo zijn sinds kort alle feature films die van Warmerdam geregisseerd heeft op de dienst te zien. Ook Kleine Teun, die wat moeilijker te krijgen leek te zijn, is nu te zien online. De enige lange film welke niet in het Cinemember aanbod zit is Nr. 10 een titel welke vorig jaar in de Nederlandse bioscopen te zien was. Deze film is echter wel via Picl films te bekijken.

Cinemember

Cinemember is een streamingdienst die zich focust op zogeheten ”quality films”. Je kijkt er geen grote bioscoopfilms, maar eerder titels die voor een select publiek interessant zijn. Denk hierbij aan filmhuis films, maar ook horror met een artistiek randje. Wat ons betreft is Cinemember een leuke aanvulling op bijvoorbeeld Netflix of Disney+. Of een alternatief voor iemand die slechts eens in de twee weken een kwaliteitfilm wilt kijken. Meer over deze dienst is te lezen in dit artikel of op de website van Cinemember.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter