Emilia Clarke (Game of Thrones) op setfoto Marvel serie

Men heeft via Twitter setfoto’s gedeeld van een aankomende Marvel project genaamd Secret Invasion. Hierop is actrice Emilia Clarke te zien, bekend van de HBO serie Game of Thrones.

Emilia Clarke zal binnenkort te zien zijn in de Marvel serie Secret Invasion. Wat voor personage ze gaat spelen is nog niet bekend, maar de onderstaande setfoto geeft al wel een beeld van hoe ze er ongeveer uit zal zien:

Emilia Clarke in Secret Invasion

Naast Clarke zal Secret Invasion rollen hebben voor onder andere Ben Mendelsohn (Talos), Samuel L. Jackson (Nick Fury) en Cobie Smulders als Maria Hill. Tevens hebben Olivia Colman (bekend van The Crown en The Father) en Kingsley Ben-Adir een rol. In november 2021 deelde we al een eerste blik op de eerdergenoemde Samuel L. Jackson als Nick Fury.

Disney+’s Secret Invasion wordt een cross-over reeks waarin een groepje Skrulls centraal staat. Zij zijn al jaren actief op de aarde en stonden centraal in Brie Larson’s Captain Marvel. Het zijn wezens met de mogelijkheid om zich (tijdelijk) de gedaante van een ander wezen aan te nemen. Zo werd in Spider-Man: Far From Home bekend dat leider Talos en diens vrouw Soren zich voor hadden gedaan als Nick Fury en diens partner Maria Hill. De kans is groot dat we hier in Secret Invasion meer van zullen zien.

Abonnees van Disney+ zullen ergens in 2023 van Secret Invasion kunnen genieten. Daarvoor zal eerst nog de serie She-Hulk aan het aanbod van de streamingdienst worden toegevoegd.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter