Film tutorials

Naast films en series kijken kan het ook leuk zijn om deze zelf te maken. Vandaar dat wij namens Entertainmenthoek graag beginnende filmmakers steunen. Daarnaast willen we iedereen met interesse in film maken aanmoedigen het te proberen. Dus ook jij. Al kun je hier soms wel wat hulp bij gebruiken. In deze nieuwe blogserie delen we daarom steeds film tutorials met jullie.

Het maken van een film hoeft niet moeilijk te zijn. Toch komt er al snel veel bij kijken. Denk hierbij aan een camera, budget of het schrijven van een script. Daarnaast zijn er soms praktische effecten nodig, zoals bijvoorbeeld regen of nep bloed. Het leek ons daarom leuk om eens wat film gerelateerde tutorials uit te lichten.

De meeste van deze tutorials zijn makkelijk om thuis uit te voeren. Al heb je voor sommige wel enkele specifieke materialen nodig welke je online moet bestellen. Of in een speciaalzaak kunt kopen.

Film tutorials

Hieronder een overzichtje van de tot nu toe beschikbare tutorials:

Daarnaast zijn de onderstaande blogs wellicht interessant voor beginnende filmmakers:

Ben jij met een filmproject bezig? Je mag ons altijd inlichten of om tips vragen. Wie weet dat we het wel de moeite waard vinden om jouw project uit te lichten. Daarnaast staan we er ook altijd voor open om tutorials van bezoekers te plaatsen. Stuur ons dus gerust een mail of bericht via Instagram.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter