Grote namen in trailer De Dick Maas Methode

Er is een nieuwe trailer verschenen voor De Dick Maas Methode, een gloednieuwe documentaire over de gelijknamige Nederlandse filmregisseur. Hierin zien we enkele grote namen uit de Nederlandse filmwereld voorbijkomen. Uiteraard is de trailer hieronder te bekijken.

Als je het over Nederlandse films hebt, dan kom je al snel uit bij de naam Dick Maas. Dit is namelijk een van de meest invloedrijke regisseurs die ons land kent. Dit was voor mede-filmmaker Jeffrey de Vore reden genoeg om een documentaire rondom deze man te maken. Het project is inmiddels afgerond en heeft de titel De Dick Maas Methode meegekregen.

Poster van de Dick Maas Methode

De Dick Maas Methode

Dick Maas is één van Nederlands succesvolste regisseurs. Wie is die man achter Flodder, Amsterdamned en De Lift nou echt? Aan de hand van unieke en nooit eerder vertoonde beelden, is het de jonge filmmaker Jeffrey De Vore gelukt om het verhaal van Dick Maas voor het grote publiek te vertellen in de grappige en onthullende documentaire De Dick Maas Methode. Met ongelimiteerde budgetten en on-Nederlandse stunts en special effects heeft Dick Maas de Nederlandse film naar een ander niveau getild. Samen met Dick Maas en vele toonaangevende filmmakers en acteurs blikken we terug op een unieke en ongekend succesvolle periode uit de Nederlandse filmgeschiedenis.

De Dick Maas Methode is vanaf 1 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien. In de documentaire komen verschillende mensen aan bod die ooit met Maas gewerkt. Denk hierbij aan Tatjana Šimić, Nelly Frijda, Huub Stapel en Pierre Bokma. De trailer liet ons weten dat er naast acteurs ook enkele collega-regisseurs aan het woord komen, waaronder Martin Koolhoven en Roel Reiné.

Dick Maas maakte in 1983 de horrorfilm De Lift, waarmee hij onder andere een Gouden Kalf won. Ook veel van zijn daarop volgende films werden een financieel succes. Meer over Maas is te vinden in deze regisseursstudie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter