Jurassic World Dominion video

De actiefilm Jurassic World: Dominion is sinds enkele weken verkrijgbaar via DVD en Blu-ray. Presentator en acteur Bjorn van Remmerswaal maakte destijds een reportage op de set van deze film. Gezien Jurassic World: Dominion sinds enkele weken via DVD en Blu-ray verkrijgbaar is, mochten we deze reportage op ons Youtube-kanaal delen. Bekijk de Jurassic World Dominion video reeks hieronder.

Jurassic World Dominion video: Achter de schermen

In aflevering 2 spreekt Bjorn iemand van de stuntmensen én neemt zelf een actiescène op:

De derde aflevering toont ons een interview met actrices Bryce Dallas Howard (Claire Dearing in de film) en DeWanda Wise (speelt het personage Kayla Watts):

In de laatste aflevering krijgt de kijker meer van het eiland Malta te zien:

Jurassic World Dominion: Achter de schermen betreft een productie van BR Media Producties. Eigenaar Bjorn Remmerswaal is presentator en acteur, die onder andere in Liefde Zonder Grenzen en Whitestar te zien was. Ook presenteert hij momenteel het programma P1 Beat The Pro. Meer over Bjorn Remmerswaal vind je via Instagram.

Jurassic World Dominion

Jurassic World: Dominion verscheen eerder dit jaar en was het afsluitende deel van Jurassic World-reeks. In deze film verenigen twee generaties van Jurassic Park-personages zich met elkaar. We zien namelijk Ian Malcolm (Jeff Goldblum), Alan Grant (Sam Neill) en Dr. Ellie Sattler (Laura Dern) zich aansluiten bij Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard). Tevens maken er enkele nieuwe personages hun opwachting in de film.

Onze recensie van Jurassic World: Dominion is hier te lezen. Aangezien de eerste Jurassic World-film op Skyshowtime te zien is, er is een mogelijkheid dat Dominion over een tijdje ook aan deze dienst wordt toegevoegd, maar dat weten we nog niet zeker.

VOLG ONS

Wil jij er als eerste bij zijn wanneer de nieuwe Jurassic World Dominion: Achter de schermen aflevering verschijnt? En ook op de hoogte blijven van ander film, serie en streaming nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter