Eerste foto van Margot Robbie als Barbie vrijgegeven

Er is een releasedatum bekend voor de aankomende live-action Barbie film. Ook is er een eerste foto van de Margot Robbie als Barbie verschenen.

Ondanks dat er over het plot nog maar weinig bekend is, weten we wel dat Barbie gespeeld gaat worden door Margot Robbie (Suicide Squad, The Wolf of Wall Street) en dat Ryan Gosling (Blade Runner 2049) haar love interest zal gaan spelen.

Margot Robbie Barbie

De eerste foto van Robbie als het titelpersonage is hieronder te bekijken. Tevens zullen Alexandra Shipp (X-Men), Kate McKinnon, Simu Liu, Emma Mackey en America Ferrera in de Barbie film te zien zijn. Onlangs werd ook Will Ferrell toegevoegd aan de cast. Hij gaat blijkbaar de eigenaar van een speelgoedfabriek spelen.

Barbie film

Er waren al jaren plannen voor een live-action Barbie film. Het titelpersonage zou in eerste instantie door Amy Schumer vertolkt worden, al werd zij door een andere actrice vervangen. Aangezien de film vervolgens niet op tijd gemaakt werd, gingen de rechten inmiddels weer terug naar speelgoedfabrikant Mattel. Zij verkochten deze later weer aan studio Warner Bros., die Margot Robbie in de rol castte.

Het verhaal zal draaien om een pop welke weggestuurd wordt vanuit Barbieland, vanwege het feit dat ze niet ”perfect” daarvoor is. Vervolgens gaat ze in de echte wereld een aantal avonturen beleven.

De Barbie film wordt gemaakt door Greta Gerwig, de regisseuse van onder andere Little Women. Zij heeft tevens samen met Noah Baumbach (Marriage Story) het script geschreven.

De Barbie verfilming staat gepland om op 23 juli 2023 te verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter