Sony stelt Marvel-film Morbius uit

Sony Pictures heeft de release van de aankomende Marvel-film van Morbius uitgesteld, zo liet website Variety in een nieuwsbericht weten.

In navolging van het succesvolle Spider-Man: No Way Home zou op 27 januari de Marvel-film Morbius verschijnen, waarin Jared Leto (House of Gucci, Suicide Squad) een soort vampier speelt. Distributeur Sony Pictures heeft echter besloten om de release te verplaatsen naar 1 april 2022. Dit klinkt wellicht als een slechte grap, maar dat is het blijkbaar niet.

De film zou eigenlijk al in juli 2020 verschijnen, maar de pandemie zorgde voor het nodige uitstel. Waarom de release nu weer verzet is heeft men niet bekend gemaakt.

Marvel-film Morbius

Het aankomende Morbius is gebaseerd op het gelijknamige personage uit de Marvel Comics. De film draait om dokter Michael Morbius, die aan een zeldzame bloedziekte lijdt. Hij heeft als missie een geneesmiddel voor deze aandoening te kunnen vinden, zodat hij daarmee zichzelf en anderen kan genezen. Als Morbius op een dag een gevaarlijke methode uitprobeert, blijkt dat hem in een soort vampier te veranderen. Dit zorgt ervoor dat hij de FBI achter zich aankrijgt.

Naast Jared Leto zijn er rollen voor:

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Shang-Chi en Black Widow speelt Morbius zich niet in het Marvel Cinematic Universe (MCU) af, maar het zogeheten Sony’s Spider-Man Universe (SSU), waarin eerder al de Venom films verschenen. Dit zal echter de eerste film worden die connecties heeft met de Spider-Man films uit het Marvel Cinematic Universe. Zo heeft ook het door Michael Keaton gespeelde personage Vulture uit Spider-Man: Homecoming een rol.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter