Netflix schrapt plannen voor Bright 2 met Will Smith in de hoofdrol

Netflix heeft naar verluidt afgezien van plannen om door te gaan met Bright 2 met Will Smith in de hoofdrol. Het vervolg op de urban fantasy-actiefilm uit 2017 zou worden geleid door Academy Award-winnaar Smith, die helaas het onderwerp is geweest van veel krantenkoppen vanwege het slaan van komiek Chris Rock tijdens de recente 94e Academy Awards. Berichten stellen echter dat de annulering van Bright 2 niet het gevolg was van het gedrag van Smith tijdens het evenement.

Het nieuws dat Bright 2 niet meer op Netflix zal verschijnen, komt met dank aan Bloomberg-verslaggever Lucas Shaw, die ook onthulde dat een geplande natuurserie van National Geographic, die zou zijn gehost door Will Smith, nu op een laag pitje is gezet. Bekijk het bericht hieronder.

Het is nog niet bekend waarom Bright 2 precies is geannuleerd. Hoewel een zeer groot aantal projecten waarbij Smith betrokken zou zijn, geannuleerd of uitgesteld zijn na Oscars Night 2022, lijkt Netflix dit niet te hebben genoemd als reden om het vervolg uit te stellen. Misschien was de streamingdienst niet blij met hoe ver de productie was gekomen. Het is ook mogelijk dat Bright 2 het slachtoffer is geworden van het recente abonneeverlies van Netflix.

Bright 2 met Will Smith

Geregisseerd door David Ayer en geschreven door de nu beruchte Max Landis, speelt Bright zich af in een alternatief heden, waarin mensen sinds het begin der tijden hebben geleefd tussen allerlei fantastische wezens zoals orcs, elven en feeën. Het verhaal draait om twee politieagenten, de een een mens en de ander een ork, die aan een routinematige nachtpatrouille beginnen die de toekomst van hun wereld zoals ze die kennen zal veranderen.

De niet bij elkaar passende agenten moeten zowel hun eigen persoonlijke meningsverschillen als een aanval van vijanden bestrijden en moeten samenwerken om een ​​jonge vrouwelijke elf en een lang vergeten relikwie te beschermen, die, in verkeerde handen, de macht heeft om alles te vernietigen.

De film ging op 22 december in première op Netflix en werd de best bekeken Netflix-film ooit in de eerste week van release. Daarnaast was het de best bekeken film op Netflix in heel de wereld. Opmerkelijk was het verschil tussen het publiek en critici: laatstgenoemden waren bepaald niet positief, terwijl het publiek dat wel is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Will SmithJoel Edgerton, Lucy Fry, Édgar RamírezNoomi Rapace, Ike Barinholtz.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter