Nieuwe trailer voor Bullet Train met Brad Pitt

Universal Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de actiethriller Bullet Train, waarin de gelijknamige Japanse hogesnelheidstrein centraal staat. Hierin zijn acteurs als Brad Pitt en Joey King te zien. De trailer kun je hieronder bekijken.

Bullet Train

Bullet Train trailer

Het verhaal gaat over huurmoordenaars Ladybug (Pitt), Kimura, Prince, Lemon, Tangerine en Hornet, welke in Japan aan boord gaan van een Bullet Train. Ze lijken allen individuele doelwitopdrachten te hebben. Terwijl ze onderweg zijn naar hun bestemming realiseren de moordenaars zich dat hun doelen allemaal met elkaar verbonden zijn. Met als gevolg dat ze elkaar onderling moeten strijden en hun opdrachten voltooien om er levend uit te kunnen komen.

Naast Brad Pitt zijn er rollen voor Andrew Koji (Warrior), Michael Shannon, Sandra Bullock (Gravity) Zazie Beetz (Deadpool 2), Brian Tyree Henry (Joker) en Aaron Taylor-Johnson (The King’s Man).

De film is geregisseerd door David Leitch en het scenario werd geschreven door Zak Olkewicz. Gebaseerd op Kōtarō Isaka’s roman Maria Beetle, gepubliceerd in Engelse gebieden onder de titel van de film. De productie ligt bij Antoine Fuqua (The Equalizer), Kelly McCormick, met hulp van Leitch. Bullet Train zal worden uitgebracht door Sony Pictures Releasing.

De film Bullet Train zal vanaf 4 augustus 2002 in de Nederlandse bioscoop verschijnen. Lees hier een uitgebreid artikel met vrijwel alle details (welke tot nu toe vrijgegeven zijn) rond de film.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter