Bullet Train | Alles wat je moet weten

Onlangs verscheen er een eerste trailer voor Bullet Train. Het gaat hier om een aankomende actiekomedie van een regisseur welke ook meegewerkt heeft aan John Wick. Daarnaast doen er enkele bekende acteurs aan de film mee, zoals Brad Pitt, Sandra Bullock en Michael Shannon. In dit artikel vermelden we alles wat je over Bullet Train moet weten en vertellen we je waarom we de film aanraden.

Wie is de regisseur achter Bullet Train?

Bullet Train is geregisseerd door David Leitch. Hij maakte eerder al de film John Wick, samen met Chad Stahelski. Al was het enkel Stahelski die hiervoor de credits kreeg.

Andere films van Leitch zijn Deadpool 2 en Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Waarover gaat de film?

In de film staat een Japanse Bullet Trein centraal. Dit is een extreem snelle trein welke soms wel snelheden van 300 k/m per uur kan halen.

De Bullet Train trailer verscheen vorige maand en gaf ons een eerste indruk op de film. Wie in navolging van de video hieronder nog meer wilt zien kan ook de teaser bekijken. Al geeft deze maar weinig weg van het verhaal.

Waar is Bullet Train op gebaseerd?

Het verhaal achter de aankomende Bullet Train film is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks.

Welke acteurs spelen in de film?

Bullet Train heeft een grootschalige cast, met namen als:

  • Brad Pitt

Brad Pitt speelt Ladybug, een van de huurmoordenaars. Volgens de regisseur is hij iemand die een beetje opzoek is naar zijn plek in de wereld:

“He’s having an existential crisis as all of these horrific things are happening around them. It makes him really relatable.” 

  • Sandra Bullock

Sandra Bullock speelt Maria Beetle. Ze is de opdrachtgever van Ladybug. Dit is tevens het titelpersonage van het boek waarop Bullet Train gebaseerd is.

Brian Tyree Henry speelt huurmoordenaar Lemon. Hij was te horen in Spider-Man: Into the Spider-Verse en te zien in Boardwalk Empire.

  • Andrew Koji

Andrew Koji speelt Kimura. Hij is met name bekend van de HBO-serie Warrior.

  • Benito Antonio Martínez Ocasio

Deze rapper speelt een personage genaamd Big Bad Wolf.

  • Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson speelt Tangerine, de partner van Lemon.

  • Joey King

Joey King speelt Prince, een jonge huurmoordenares. Zij was eerder al te zien in de film The Kissing Booth en diens vervolgen.

  • Zazie Beetz

Zazie Beetz speelt Hornet. Zij had eerder al een rol in Joker.

  • Karen Fukuhara

Karen Fukuhara speelt een nog onbekend personage. Je kunt haar kennen vanwege haar rol als Kimiko in de Amazon Prime Video serie The Boys.

Er zal de komende maanden waarschijnlijk nog meer rondom de personages van deze actiethriller bekendgemaakt worden, dus blijf onze site in de gaten houden voor de laatste updates.

Wanneer zal Bullet Train in de bioscopen draaien?

In Nederland zal Bullet Train vanaf 4 augustus in de bioscoop te zien zijn. De film zal zowel in Kinepolis, Pathé als VUE vertoond worden.

Bullet Train Down

Er is onlangs ook een zogeheten ‘mockbuster’ van Bullet Train gemaakt, met de titel Bullet Train Down. Een trailer daarvoor kun je hier bekijken.

Met wat is Bullet Train te vergelijken?

Gezien de film gemaakt wordt door dezelfde regisseur als John Wick en het een actiethriller wordt verwachten wij wederom een indrukwekkend spektakel. Je zou ook kunnen kijken naar andere actiefilms die zich op een trein afspelen, zoals The Commuter en Snowpiercer.

Waarom deze film kijken?

Er is een kans dat jij graag wilt weten waarom deze film een aanrader is. Naast de cast lijkt een extreem snelle trein ons een interessante locatie voor een actiethriller. De film zou volgens castleden blijkbaar ook de nodige grappen bevatten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter