Rapper Bad Bunny in Bullet Train cast video

Er is een nieuwe video verschenen, welke ons een blik geeft op het personage Big Bad Wolf uit de aankomende actiethriller Bullet Train. Bekijk het filmpje hieronder om meer te weten te komen over de Bullet Train cast.

Bullet Train trailer

Het verhaal van de film gaat over de huurmoordenaars Ladybug (Pitt), Prince, Kimura, Lemon, Wolf en Hornet, welke in Japan aan boord gaan van een Bullet Train, een bovengemiddeld snelle trein. In eerste instantie lijken ze allen een individuele doelwitopdracht te hebben. Terwijl de huurlingen onderweg zijn naar hun bestemming beginnen ze in te zien dat hun doelen allemaal met elkaar verbonden zijn. Vervolgens moet men onderling strijden en de opdrachten voltooien, willen ze er levend zien uit te komen.

Leuk detail is dat Ladybug eigenlijk van plan was om te stoppen met zijn werk.

Bullet Train cast

Naast Bad Bunny en Brad Pitt kent de Bullet Train cast namen als Michael Shannon, Andrew Koji (Warrior), Sandra Bullock (Gravity), Brian Tyree Henry (Joker), Zazie Beetz (Deadpool 2) en Aaron Taylor-Johnson (The King’s Man).

De film is geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2) en Zak Olkewicz was verantwoordelijk voor het script. Gebaseerd op Kōtarō Isaka’s roman Maria Beetle, die in Engelse gebieden uitgebracht werd onder dezelfde titel als de film. Producenten zijn Kelly McCormick, Antoine Fuqua (The Equalizer) met hulp van regisseur Leitch. Bullet Train zal worden uitgebracht door Sony Pictures Releasing.

De film Bullet Train zal vanaf 4 augustus 2002 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Je kunt hier een uitgebreid artikel lezen met daarin alles dat we tot nu toe van de film weten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter