#RestoreTheSnyderVerse campagne bereikt meer dan een miljoen tweets

Na de recente succesvolle release van Zack Snyder’s Justice League (a.k.a. The Snyder Cut) is er een nieuwe fancampagne ontstaan ​​en wordt Warner Bros. opgeroepen tot #RestoreTheSnyderVerse. De campagne begon heel snel na het debuut van The Snyder Cut op HBO Max, en #RestoreTheSnyderVerse heeft al meer dan 1 miljoen tweets verzameld. Ook Justice League-acteur Ray Fisher biedt zijn steun aan.

Eerder was het samenkomen van Zack Snyder-fans op sociale media precies wat leidde tot de voltooiing en release van Zack Snyder’s Justice Leage, en nu fans hebben gezien wat er kan worden bereikt, zijn velen van hen hoopvol dat de Snyder Verse uiteindelijk zal worden hersteld. Warner Bros. aan de andere kant, heeft misschien spijt gekregen van het openen van die Pandora’s doos.

De hashtag is trending, waarbij Snyder-fans wanhopig op zoek zijn naar de visie van de regisseur voor de rest van de franchise, een verlangen dat nog sterker is geworden dankzij de cliffhanger van The Snyder Cut.

Sinds de release van de 4 uur durende Snyder Cut zijn er verschillende details onthuld over de plannen van de regisseur voor de Justice League, waaronder de dood van Ben Afflecks Batman en Superman en Lois’ zoon die uiteindelijk de mantel van The Dark Knight overneemt.

Het ziet er niet naar uit dat Wanrer Bros. zal toegeven. Zo heeft Warner Media CEO Ann Sarnoff onlangs alle kansen op een vervolg uitgesloten:

“I appreciate that they love Zack’s work and we are very thankful for his many contributions to DC. We’re just so happy that he could bring his cut of the Justice League to life because that wasn’t in the plan until about a year ago. With that comes the completion of his trilogy. We’re very happy we’ve done this, but we’re very excited about the plans we have for all the multi-dimensional DC characters that are being developed right now.”

De langverwachte Zack Snyder’s Justice League is sinds 18 maart in Nederland beschikbaar via digitale aankoop en de eerste recensies zijn positief. Voor meer informatie over deze film kijk je hier. Onze collega beloonden Zack Snyder’s Justice League met ★★★½☆. Lees hier de recensie.

#RestoreTheSnyderVerse

Sinds Justice League in november 2017 in de bioscoop verscheen, was het duidelijk dat Snyder’s visie voor de superheldenfilm niet op het scherm werd gerealiseerd. De regisseur verliet het project nadat de belangrijkste opnames achter de rug waren, maar voordat de reshoots werden gefilmd. Warner Bros. huurde regisseur Joss Whedon in om Justice League over te nemen; hij leidde de reshoots en leverde de bioscoopversie van de film. In de jaren sinds de release van de film heeft Snyder enige informatie vrijgegeven over wat zijn oorspronkelijke visie voor de film was en fans van de regisseur hebben Warner Bros. gevraagd om de Snyder-cut uit te brengen.

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Zack Snyder’s Justice League heeft hoofdrollen voor Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Queen Hippolyta, J.K. Simmons als Commissioner Gordon, Amy Adams als Lois Lane, Ciarán Hinds als Steppenwolf, Amber Heard als Mera en Kiersey Clemons als Iris West.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter