Setfoto’s Margot Robbie en Ryan Gosling in Barbie film

Er zijn een aantal setfoto’s verschenen voor de Barbie film. Deze keer met Margot Robbie en Ryan Gosling als cowboy’s. De foto’s zijn te bekijken via deze link.

Setfoto’s Barbie film

Margot Robbie (Once Upon a Time in Hollywood) was recentelijk al als Barbie te zien. Ook zagen we Gosling (La La Land) vorige week als haar blonde love interest. De nieuwe foto’s laten meer zien van het stel. Gosling draagt een cowboy pak dat zwart-wit is en Robbie heeft een roze outfit:

Het verhaal van de Barbie film zal draaien om een pop welke weggestuurd wordt vanuit Barbieland, vanwege het feit dat ze niet ”perfect” daarvoor is. Vervolgens gaat ze in de echte wereld een aantal avonturen beleven. De live-action Barbie film wordt geleid door de eerdergenoemde Margot Robbie (I, Tonya, The Suicide Squad), die ook als producer betrokken is, via haar bedrijf LuckyChap Entertainment. Het project wordt geregisseerd door filmmaker Greta Gerwig op basis van een scenario dat ze samen met Noah Baumbach schreef.

Naast Robbie en Gosling zullen ook Simu Liu (Marvel’s Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), America Ferrera (Ugly Betty), Ariana Greenblatt (Love and Monsters), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Alexandra Shipp (tick, tick…BOOM!), Emma Mackey (Sex Education), Issa Rae (Insecure), Hari Nef (Transparent), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World) in de film te zien zijn. Will Ferrell speelt de CEO van een speelgoed bedrijf.

De Barbie film staat gepland om op 23 juli 2023 te verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter