40% korting op anime titels bij Zavvi

Bij Zavvi zijn momenteel meerdere anime titels in de aanbieding op Blu-ray en DVD. Bij het invoeren van de kortingscode MANGA40 krijg je maar liefst 40% korting bij je aankoop. Tussen de beschikbare titels zitten klassieke films als Akira in 4K en de volledige serie Dragon Ball Super. Daarnaast zijn er ook collecties in de aanbieding, zoals de complete collectie van films en tv-specials van Dragon Ball Z. Ook enkele titels die geen anime zijn vallen onder deze aanbieding, zoals de Blu-ray collectie van Samurai Jack. Veel van deze uitgaves zijn al afgeprijsd. De 40% korting komt dan bovenop de eerdere prijsverlaging. Schaf hier jouw eigen exemplaar aan!


40% korting op anime titels bij Zavvi

Koop jouw DVD’s en Blu-rays met de kortingscode

Krijg een enorme 40% korting op enkele van onze favoriete anime dvd’s en Blu-rays met de code MANGA40. We hebben een aantal ongelooflijke titels in deze selectie waaronder de Dragon Ball Z Movie Complete Collection! Voeg nu toe aan je collectie!

 

 

 


Zavvi is een affiliate partner van Entertainmenthoek. Zavvi biedt een brede collectie aan van films en series op DVD en Blu-ray. Ook is er regelmatig merchandise van populaire franchises als The Mandalorian te koop. Op onze website houden wij lezers op de hoogte van de nieuwste filmuitgaves en de meest voordelige aanbiedingen. Check ook eerdere uitgaves, zoals de nieuwe versie van de derde Godfather film en de 4k uitgaves van The Hobbit en The Lord of the Rings.

In Nederland vormt anime een alsmaar groeiende subcultuur. Hits als Akira en Ghost in the Shell zorgden in vlagen voor meer interesse in Japanse animatie in het westen. Dankzij het succes van langlopende series als Dragon Ball en Pokémon, en ook dankzij de films van Studio Ghibli en commerciële hits als Your Name,  is anime in Nederland nu veel meer mainstream. Zo werd de film Dragon Ball Super: Broly een internationale hit en kreeg ook in Nederland een brede bioscooprelease (lees hier de recensie van Martijn).

Ben je zelf een echte Otaku en wil je graag meer weten over anime? Lees dan ook onze blog Akira 2019 – Cyberpunk in hedendaags Hollywood.


FacebookInstagramPinterestTwitter