HBO Max deelt trailer sci-fi komedie Moonshot

HBO Max heeft onlangs een eerste trailer gedeeld voor Moonshot. Dit is een aankomende sciencefiction komedie waarin het begrip ‘lange afstand relatie’ naar een nieuw niveau getild wordt. Je kunt de nieuwe video hieronder bekijken.

Moonshot HBO Max

Moonshot op HBO Max

Streamingdienst HBO Max is sinds afgelopen dinsdag in Nederland beschikbaar. Naast dat er al een hoop films en series op de dienst te vinden zijn komt er nog meer content aan. Zo verschijnt later deze maand Moonshot. In deze film maken we kennis met Walt, een barista die bevriend raakt met Sophie. Hij ziet haar regelmatig videobellen met haar vriendje, die tijdelijk op een andere planeet woont. De mensheid is er namelijk in geslaagd om Mars te kolonialiseren en is bezig om er een soort super maatschappij te bouwen. Als Sophie op een dag naar Mars vertrekt om haar partner te bezoeken besluit Walt om ook aan boord te springen. Wat volgt is een roerige trip waarbij de twee elkaar beter leren kennen.

Moonshot cast

Sophie wordt gespeeld door Lana Condor (To All the Boys I’ve Loved Before) en Walt door Cole Sprouse (Riverdale). De Moonshot cast kent verder namen als Mason Gooding (Scream 5), Emily Rudd (Fear Street), Lukas Gage (Euphoria), Zach Braff (Scrubs), Christine Adams (Batman Begins), Michelle Buteau (Marry Me).

De regie van de film ligt bij Christopher Winterbauer en het scenario is geschreven door Max Taxe. Producenten zijn Greg Berlanti, Jill McElroy, Sarah Schechter en Jenna Sarkin.

Moonshot zal vanaf 31 maart op HBO Max te zien zijn.

HBO Max kijken

Een HBO Max-abonnement is tijdelijk voor 4 euro per maand te verkrijgen.

 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter