Michael Keaton regisseert thriller Knox Goes Away

Michael Keaton regisseert zijn tweede film, genaamd Knox Goes Away. De Batman en Beetlejuice acteur zal in de thriller de hoofdrol van een dementerende huurmoordenaar spelen.

Michael Keaton regisseert thriller Knox Goes Away

Michael Keatons tweede regiewerk wordt opnieuw een thriller, genaamd Knox Goes Away. Het script wordt geschreven door Gregory Poirier (RosewoodTomcats). Het verhaal draait om een huurmoordenaar die een dementie diagnose krijgt, een aandoening die al heel snel erger wordt. Hij krijgt de kans om het leven te redden van zijn eigen zoon, maar voor deze missie zal hij moeten ontsnappen aan de politie voordat hij zijn verstand volledig verliest. Het wordt een race tegen de klok.

Keatons bekendste rol is Bruce Wayne en zijn alter-ego Batman; die rol speelde hij in de Tim Burton films Batman (1989) en Batman Returns (1992). Dit jaar zal hij terugkeren als de superheld in de film The Flash, en ook de TV serie Batgirl. Hij speelt echter ook in gerenommeerde films zoals Birdman (2014) en The Post (2017). In 2008 regisseerde hij ook de thriller The Merry Gentleman, waar hij zelf een rol in speelde. Dit jaar was hij bij de SAG Awards ook de winnaar voor de prijs van beste mannelijke hoofdrol in een TV film of gelimiteerde serie, en die won hij voor zijn rol in de Disney Plus serie Dopesick.

ICM Partners en Verve Ventures zullen Knox Goes Away in de Amerikaanse markt distribueren. Aankomende mei zullen de internationale distributierechten verkocht worden in de markt van het Cannes Film Festival. De opnames zullen eind augustus beginnen in Los Angeles.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter