Saoirse Ronan en Dua Lipa in Barbie film

Zowel actrice Saoirse Ronan als zangeres Dua Lipa zijn toegevoegd aan de cast van de aankomende Barbie film.

Waar een tijdje geleden de eerste foto vanuit de Barbie verfilming werd vrijgegeven, zijn er nu weer enkele castleden toegevoegd. Saoirse Ronan is voornamelijk bekend van films als Little Women en Hanna. Dua Lipa is een zangeres, welke tegenwoordig ook acteerklussen aanneemt.

Het was al eerder bekend dat Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) de titelrol heeft en dat Ryan Gosling haar love interest speelt. Daarnaast zullen Kate McKinnon, Alexandra Shipp (X-Men), Simu Liu, America Ferrera, Emma Mackey in de aankomende Barbie film te zien zijn. Tevens zal Will Ferrell een eigenaar van een speelgoedfabriek gaan spelen.

Barbie film

Er waren al jaren plannen voor een live-action Barbie film. Het Barbie personage zou destijds door Amy Schumer vertolkt worden, maar ze werd al snel weer vervangen door een andere actrice. Aangezien de film vervolgens niet op tijd gemaakt werd, gingen de rechten inmiddels weer terug naar speelgoedfabrikant Mattel. Zij verkochten deze later weer aan studio Warner Bros., die Margot Robbie in de rol castte.

Barbie cast

Het verhaal van de film draait blijkbaar om een pop welke uit Barbieland wordt weggestuurd, omdat ze niet ”perfect” genoeg is. Vervolgens gaat ze in de echte wereld een aantal avonturen beleven.

De Barbie film wordt geregisseerd door Greta Gerwig, welke eerder al films als Little Women maakte. Ze is ook verantwoordelijk voor het scenario en krijgt daarbij hulp van Noah Baumbach (Marriage Story).

De Barbie film staat gepland om op 23 juli 2023 te verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter