Wordt Shawn Levy de Deadpool 3 regisseur?

Filmmaker Shawn Levy is in onderhandeling om de Deadpool 3 regisseur te worden. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Er is een lange tijd onduidelijkheid geweest rondom het het derde deel in de Deadpool-reeks. Met name omdat Disney de rechten voor het personage in handen kreeg. Veel mensen vonden deze grofgebekte superheld niet zo bij het bedrijf passen. Toch was het gezien het succes van de door Ryan Reynolds gespeelde superheld een onlogische keuze geweest om geen nieuwe films meer te plannen. Er werd daarom een tijdje geleden bekendgemaakt dat Deadpool zou toetreden tot het Marvel Cinematic Universe (MCU), maar daarbij zijn grove imago kon behouden.

Shawn Levy als Deadpool 3 regisseur?

Het lijkt erop dat Deadpool 3 alsnog gaat komen. Zo is regisseur Shawn Levy blijkbaar gevraagd om de nieuwe film te gaan maken. Opvallend is dat dit niet de eerste keer zou zijn dat hij samenwerkt met acteur Ryan Reynolds. Het duo maakte eerder al de actiekomedie Free Guy en het recent verschenen scifi-actiedrama The Adam Project.

Er werd eerder al bekend dat Rhett Reese en Paul Wernick (welke ook de eerdere Deadpool-films schreven) verder zullen gaan met het script waar Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin aan begonnen zijn.

Volgens Disney moet Deadpool dus onderdeel worden van het MCU. Al zou het kunnen dat het personage al voor Deadpool 3 in een Marvel film zal voorkomen. Er werd een tijdje gespeculeerd over een cameo in de derde Tom Holland Spider-Man film, maar dat kwam er niet van.

Er is nog geen Deadpool 3 releasedatum bekend.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter