Titel nieuwe Dragon Ball Super film bekend

De titel van de nieuwe Dragon Ball Super film is bekend. Het project gaat blijkbaar Dragon Ball Super: Super Hero heten.

Titel Dragon Ball Super Film

De Dragon Ball-franchise kent vele spin-offs. Naast het populaire Dragon Ball Z werd enkele jaren geleden ook een serie genaamd Dragon Ball Super uitgezonden. In 2018 verscheen er ook een film rondom deze reeks, namelijk Dragon Ball Super: Broly.

Tijdens het evenement Comic-Con@Home werd gisteren bekendgemaakt dat hoe de nieuwe Dragon Ball Super film zal gaan heten. De titel van dit nieuwe project is echter een beetje verwarrend. Deze is namelijk Dragon Ball Super: Super Hero. Wat betekent dat de volledige titel Dragon Ball Super: Super Hero is, met dus twee keer het woord “super” achter elkaar.

Het logo van de nieuwe film is hieronder te bekijken:

Details omtrent het plot zijn momenteel nog niet bekend. De verwachting is dat zowel Goku, Vegeta en Broly weer te zien zullen zijn. Dragon Ball Super: Super Hero staat gepland om in 2022 te verschijnen. De vorige film was in vele landen te zien (ook Nederland) en wist zo’n 125 miljoen dollar op te halen.

Meer Dragon Ball

Als jij de eerste film rondom Dragon Ball Super (nog) eens wilt zien dan kan dat via Pathé Thuis of Amazon Prime Video, tegen extra betaling. Onze recensie hiervan kun je hier lezen. Een aantal van onze redactieleden hebben onlangs ook een eigen Dragon Ball manga gemaakt, waarin ze op geheel eigen wijze de franchise persifleren. Je kunt deze gratis bekijken. Tevens schreef Sandro onlangs een blog omtrent Dragon Ball in 4k.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter