Tom Holland geeft korte samenvatting Spider-Man Homecoming 1 & 2

Gezien de hype rondom Spider-Man: No Way Home (en het feit dat we hem in Nederland voorlopig niet kunnen zien) ben je wellicht benieuwd wat er in de eerdere twee Spider-Man Homecoming films ook alweer gebeurde. Mocht dat het geval zijn dan heeft Tom Holland wat leuks voor je.

Tom Holland geeft samenvatting Spider-Man films

Acteur en Spider-Man vertolker Tom Holland staat de laatste tijd flink in de spotlight. Naast dat hij binnenkort zanger Fred Astaire gaat spelen is zijn nieuwe film Spider-Man: No Way Home een groot succes.

Toch blijft hij de film promoten, samen met zijn mede-acteurs  Jacob Batalon en Zendaya. In een poging de kijker op de film voor te bereiden geeft hij een korte samenvatting van de twee voorgaande films. Je kunt het clipje hieronder bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marvel Entertainment (@marvel)

Spider-Man: No Way Home is de derde MCU (Marvel Cinematic Universe) film rondom Spider-Man. Naast Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon zijn ook Jamie Foxx, Jon Favreau, Willem Dafoe, J.K. Simmons en Alfred Molina te zien.

Een recensie van de film is hier te lezen. Daarnaast hebben we onlangs ook een artikel geplaatst waarin alle Spider-Man films op kwaliteit worden gerangschikt.

Spider-Man: No Way Home kijken

Gezien de Nederlandse bioscopen momenteel gesloten zijn is Spider-Man: No Way Home voorlopig niet te bekijken. Ook Pathé Thuis en Disney+ lijken nog geen plannen te hebben om de film beschikbaar te stellen. Wel is de film te zien in de Belgische bioscopen, die nog wel open zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter