Gohan en Piccolo in Dragon Ball Super: Super Hero trailer + poster

De derde trailer van de animatiefilm Dragon Ball Super: Super Hero is geland. In deze trailer zien we aanzienlijk meer details van het plot. Daarnaast is er ook een nieuwe poster vrijgegeven. Opmerkelijk aan zowel de film als de poster is dat de nadruk sterk wordt gelegd op de rollen van Gohan en Piccolo. Dit wijst erop dat Gohan en Piccolo de hoofdrollen zullen spelen in de film, in tegenstelling tot de vorige Dragon Ball Super film waar Goku en Vegeta centraal stonden.

Dragon Ball Super Super Hero trailer

Dragon Ball Super: Super Hero trailer 

De militaristische organisatie The Red Ribbon Army is terug om wraak te nemen op Goku en zijn vrienden. In de trailer wordt Goku´s kleindochter Pan gevangen gehouden in de basis van Red Ribbon. Pans vader Gohan en zijn meester Piccolo infiltreren de basis om haar te redden. Ze nemen het op tegen de androids Gamma 1 en Gamma 2, maar het lijkt er ook op dat in het laboratorium van Red Ribbon zich een groter gevaar verschuilt.

De website Dragon Ball Official geeft extra uitleg over de poster die samen met de nieuwe trailer is uitgebracht. Gohan draagt op de poster een variant op Piccolo´s kleding, net als toen hij jong was. Piccolo is op de poster ook van uiterlijk veranderd. Volgens de Japanse site is dit een nieuwe transformatie genaamd 「ピッコロ(潜在能力解放), oftewel “Piccolo (potential unlocked)”. Dit wijst erop dat Piccolo een transformatie heeft ontdekt die vergelijkbaar is met Gohans “Ultimate” transformatie. In een franchise waarin personages als Goku en Vegeta geregeld nieuwe transformaties ontdekken is het gepast dat ook Gohan en Piccolo nu sterker lijken te worden.

De trailer toont verder ook een korte glimp van personages als Goku, Vegeta, Broly en Beerus, al zijn ze aanzienlijk minder aanwezig. Dankzij officiële illustraties is het ook bekend dat Goten en Trunks in de film zullen verschijnen als tieners. Hoe groot de rollen van deze personages zullen zijn is niet bekend.

Wat we verder weten over de film is dat de animatiestijl voor de verandering meer computer geanimeerd is. Terwijl Dragon Ball in het verleden altijd in 2D geanimeerd was, en sommige films af en toe wat CGI implementeerden, zal Dragon Ball Super: Super Broly een 3D geanimeerde film zijn met 2D elementen. Het plot van de film zal zich een aantal jaar na Dragon Ball Super: Broly afspelen. Om die reden zien sommige personages er aanzienlijk ouder uit. Het is echter wel nog vóór de gebeurtenissen van de laatste afleveringen van Dragon Ball Z. Fans speculeren al een tijdje dat Dragon Ball Super binnenkort de draad zou kunnen oppakken na de gebeurtenissen van Dragon Ball Z.

Bekijk ook de eerste trailer en de tweede trailer van Dragon Ball Super: Super Hero.

Meer Dragon Ball

Als jij de eerste film rondom Dragon Ball Super (nog) eens wilt zien dan kan dat via Pathé Thuis of Amazon Prime Video, tegen extra betaling. Onze recensie hiervan kun je hier lezen. Een aantal van onze redactieleden hebben onlangs ook een eigen Dragon Ball manga gemaakt, waarin ze op geheel eigen wijze de franchise persifleren. Je kunt deze gratis bekijken. Tevens schreef Sandro onlangs een blog omtrent Dragon Ball in 4k.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter