Zack Snyder onzeker of een andere regisseur de Justice League sequels moet maken

Of de DC SnyderVerse ooit hersteld zal worden lijkt op dit moment geen mogelijkheid. Regisseur Zack Snyder zal naar eigen zeggen niet terugkeren naar de DC franchise. Hij lijkt ook onzeker over de mogelijkheid dat de Justice League sequels door andere filmmakers worden afgemaakt. Snyder zei dat in een interview met GamesRadar+.

Zack Snyders superhelden blockbuster Justice League heeft veel werk gekost om van de grond te komen. Nadat de originele cut van Joss Whedon teleurstellend presteerde leek de toekomst van de DC SnyderVerse geen garantie meer te hebben. Dankzij een uitgebreide online campagne besloot Warner Bros. Zack Snyder echter wel de kans te geven om zijn visie van Justice League waar te maken. Zack Snyders Justice League werd kritisch goed ontvangen op HBO Max. Nu willen veel fans een stap verder gaan met #RestoreTheSnyderVerse. Het doel van deze campagne is het herleven van de SnyderVerse. Jammer genoeg zal een Justice League sequel onder leiding van Snyder er waarschijnlijk niet van komen, aangezien de filmmaker eerder dit jaar liet weten klaar te zijn met DC films.

Dan bestaat nog altijd de mogelijkheid dat Snyders visie van het DC universum wordt voortgezet door andere filmmakers. Hoewel Snyder niet openlijk tegen dit idee lijkt te zijn was hij er ook iet bijzonder enthousiast over toen hij ernaar werd gevraagd bij GamesRadar+.

“Oh gosh, I wouldn’t have thought of that. Listen, I loved making all those DC movies, and I love superheroes, and I love the genre. I’m very excited to see Matt [Reeves]’s Batman movie [The Batman], so that’s exciting. Something like that [though], I’m not sure.”

Met zijn antwoord bevestigt Zack Snyder nogmaals dat er niet genoeg interesse is om de DC Extended Universe (DCEU) voort te zetten zoals hij het oorspronkelijk voor ogen had. Daarmee is de DCEU verre van dood. James Gunns The Suicide Squad was dit jaar een kritische hit, en het zal leiden tot de TV spin-off Peacemaker. Warner Bros. lijkt echter ook geen interesse te hebben om een directors cut uit te brengen van de eerste Suicide Squad film, ondanks de campagne #ReleaseTheAyerCut. De nieuwe superheldenfilm The Batman zal de Batman franchise voortzetten met een geheel andere cast dan Ben Afflecks Batman uit de SnyderVerse. En met The Flash zal de DCEU zijn verhaal verder uitbreiden door gebruik te maken van een multiversum, waar Batman door verschillende acteurs kunnen orden gespeeld.

Zack Snyder onzeker over Justice League sequels

Sinds Justice League in november 2017 in de bioscoop verscheen, was het duidelijk dat Snyder’s visie voor de superheldenfilm niet op het scherm werd gerealiseerd. De regisseur verliet het project nadat de belangrijkste opnames achter de rug waren, maar voordat de reshoots werden gefilmd. Warner Bros. huurde regisseur Joss Whedon in om Justice League over te nemen; hij leidde de reshoots en leverde de bioscoopversie van de film. In de jaren sinds de release van de film heeft Snyder enige informatie vrijgegeven over wat zijn oorspronkelijke visie voor de film was en fans van de regisseur hebben Warner Bros. gevraagd om de Snyder-cut uit te brengen.

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Zack Snyder’s Justice League heeft hoofdrollen voor Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Queen Hippolyta, J.K. Simmons als Commissioner Gordon, Amy Adams als Lois Lane, Ciarán Hinds als Steppenwolf, Amber Heard als Mera en Kiersey Clemons als Iris West.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter