Vierde Dragon Ball Super trailer en tv spot

Voor Japanse Dragon Ball fans is het een kleine twee weekjes slapen voordat de nieuwe film bioscopen bereikt. De nieuwe film Dragon Ball Super: Super Hero zal op 11 juni in première gaan in Japan. In de aanloop daarvan heeft Toei Animation de vierde en laatste trailer van de Dragon Ball Super film uitgebracht. Daarnaast is er ook een nieuwe TV spot. Bekijk ze hieronder.

Trailer 4 Dragon Ball Super: Super Hero

TV spot Dragon Ball Super: Super Hero

Dragon Ball Super trailer en tv spot

In de twee video’s zien we een aantal nieuwe beelden van de film. In de film wordt Pan ontvoerd ontvoerd door de Red Ribbon Army. Haar vader Gohan vecht om haar te redden, en wordt geholpen door niet alleen zijn meester Piccolo, maar ook Goten en Trunks. In deze trailer zien we de twee jongens voor het eerst in actie in hun tienervorm. We weten nog niet of Goten en Trunks zullen vechten in hun fusion vorm: Gotenks. De andere vechters Goku, Vegeta en Broly zijn verder weinig aanwezig in het promotiemateriaal, wat er verder op wijst dat deze drie personages een kleinere rol zullen spelen.

De militaristische organisatie The Red Ribbon Army is terug om wraak te nemen op Goku en zijn vrienden. Goku´s kleindochter Pan wordt gevangen gehouden in de basis van Red Ribbon. Pans vader Gohan infiltreert met hulp van Piccolo, Goten en Trunks de basis om haar te redden. Daar nemen ze het op tegen de androids Gamma 1 en Gamma 2, maar het lijkt er ook op dat in het laboratorium van Red Ribbon zich een groter gevaar verschuilt.

Wat we verder weten over de film is dat de animatiestijl voor de verandering meer computer geanimeerd is. Terwijl Dragon Ball in het verleden altijd in 2D geanimeerd was, en sommige films af en toe wat CGI implementeerden, zal Dragon Ball Super: Super Broly een 3D geanimeerde film zijn met 2D elementen. Het plot van de film zal zich een aantal jaar na Dragon Ball Super: Broly afspelen. Om die reden zien sommige personages er aanzienlijk ouder uit. Het is echter wel nog vóór de gebeurtenissen van de laatste afleveringen van Dragon Ball Z. Fans speculeren al een tijdje dat Dragon Ball Super binnenkort de draad zou kunnen oppakken na de gebeurtenissen van Dragon Ball Z.

Dragon Ball Super: Super Hero krijgt een wereldwijde release deze zomer. Eerst zal het in première gaan in Japan op juni. Vanaf augustus verschijnt de film vervolgens in bioscopen in Noord-Amerika, Latijns Amerika, Europa, Australië/Nieuw-Zeeland, Afrika, het Midden Oosten en de rest van Azië. De film wordt gedistribueerd door Toei Animation en Crunchyroll. Crunchyroll stond voorheen bekend als Funimation; sinds de rebranding zal deze film hun eerste grote release zijn.

Bekijk ook de eerste trailer, tweede en derde trailer van Dragon Ball Super: Super Hero.

Meer Dragon Ball

Als jij de eerste film rondom Dragon Ball Super (nog) eens wilt zien dan kan dat via Pathé Thuis of Amazon Prime Video, tegen extra betaling. Onze recensie hiervan kun je hier lezen. Een aantal van onze redactieleden hebben onlangs ook een eigen Dragon Ball manga gemaakt, waarin ze op geheel eigen wijze de franchise persifleren. Je kunt deze gratis bekijken. Tevens schreef Sandro onlangs een blog omtrent Dragon Ball in 4k.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter